Ποιότητα

Στον τομέα της ποιότητας , η εταιρία μας δίνει μεγάλο βάρος και σημασία. Την θεωρούμε βασική προϋπόθεση της επιτυχίας μας στις δύσκολες συνθήκες και τον ανταγωνισμό που υπάρχουν στην Ελληνική αγορά. Τα βασικά πλεονεκτήματα μας συνδυάζουν την σωστή τιμή μαζί με τον σωστό χρόνο παράδοσης. Η άριστη και ευκίνητη παραγωγή αρχίζει με σχεδιασμό και ολοκληρώνεται στην κατασκευή και το μοντάζ των μηχανημάτων. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι εξαιρετικής ποιότητας και από τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές.

Η αξιοπιστία, ο χρόνος ζωής και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και μετά την αγορά των μηχανημάτων, μας αποδεικνύει ως μία από τις καλύτερες εταιρίες κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων.

Η οργάνωση της επιχείρησης είναι αυτή που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα στα προϊόντα μας. Αυτό σημαίνει οργανωμένη παραγωγή, σωστούς προμηθευτές, και συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας σε όλους του τομείς: την παραγωγή, την εμπορία, αλλά βασικά την εξυπηρέτηση πριν και μετά την πώληση.      Designed & developed by Intersoft